Унікальний за своїми смаковими якостями, що завоював смаки жителів Рівненщини та сусідніх областей, і став справжньою окрасою обіднього столу.

Традиційно саме цей хліб вважається справжнім українським. Його випікали для споживання на кожний день з житньо-пшеничного борошна та з пшеничного – на свята.

Його своєрідний кислуватий смак, пружна консистенція та запашна хрумка скоринка звичні та знайомі з дитинства.
Ми відродили національну традицію приготування та випікання цього хліба. Особливу роль у створенні відіграє закваска, на який готується тісто. До ії складу входять живі кисломолочні бактерії, і в результаті цього у тіста міняється смак і запах.

Ми використовуємо справжню «бабусину» закваску та рецепти, якими поділилися старожили нашого регіону. Саме це забезпечує відмінні смакові якості хліба Домашнього